Over ons

Als officieel Nissan Service Bedrijf kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van Originele Nissan Onderdelen, Originele Nissan Accessoires, onderhoud en reparatie volgens de Nissan richtlijnen en schadeherstel volgens fabrieksnormen. Daarnaast kunt u bij ons, als onderdeel van het Nissan Netwerk, terecht voor afwikkeling van fabrieksgarantie, terugroepactie’s, de Nissan seizoensaanbiedingen, Nissan Plus Cards, verlengde garantie etc.. In de tevredenheidsonderzoeken die Nissan regelmatig onder de Nissan bezitters laat uitvoeren scoren wij al jaren als één van de besten van Nederland en om dat zo te houden worden onze medewerkers doorlopend door Nissan Nederland getraind om onze in meer dan 40 jaar opgebouwde Nissan kennis op een nog hoger peil te brengen en vertrouwd te raken met de allernieuwste Nissan technologieën.

Een occasion kopen is een zaak van vertrouwen. Daarom krijgt u bij Auto Heemskerk op elke occasion vanaf EUR 4.500,=, ongeacht de kilometerstand, minimaal 6 maanden BOVAG garantie incl. NAP. U kunt bij ons terecht voor occasions van alle merken, veelal van de 1e eigenaar, schadevrij en 100% onderhouden. Staat in onze voorraad niet wat u zoekt dan gaan wij graag voor u op zoek. We hebben toegang tot vele handelskanalen en het verplicht u tot niets.

Auto Heemskerk is ook het adres voor groot- en klein onderhoud, reparatie , APK , uitlijnen, (winter)banden, bandenopslag, remmenservice, storingsdiagnose, alarminbouw, aircoservice, montage van accessoires en schadeherstel. Alle merken zijn welkom in onze goed uitgeruste werkplaats. Indien nodig kunt u beschikken over een gratis leenauto of leenfiets. Daarnaast is haal- en brengservice mogelijk. Op werkzaamheden die tot circa 1,5 uur duren kan gewacht worden, desnoods werken er 2 monteurs tegelijk aan uw auto. Wij beschikken over een comfortabele wachtruimte.

Hopelijk voor u voldoende reden om eens binnen te lopen bij Auto Heemskerk in Roelofarendsveen. U vindt ons in het hart van de Randstad op circa 750 meter van de snelweg A4. Neem vanaf de A4 de afrit Roelofarendsveen en volg de borden naar bedrijventerrein De Lasso.

Wij horen graag wat we voor u mogen doen, de familie Heemskerk.

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Zomer banden

De conditie van uw banden is belangrijker dan u denkt.

Lees meer
Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Auto Heemskerk word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer