Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 op basis van 54 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Cock Wassenaar 27 okt 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Een fijne zaak goed behandeld afwerking top, en netjes te woord gestaan door de dame en heer..
10
Peter Zoeterwoude 23 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Nissan gekocht heel goed geholpen vriendelijke mensen en verstand van zaken super tevreden een aanrader.
10
Bas D'ollijslage Kortenhoef 05 feb 2020
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
2 jaar geleden een Toyota Aygo gekocht. Prima auto! Nooit problemen mee gehad. Vriendelijk personeel.
10
H.M.L. van Duijk ROELOFARENDSVEEN 22 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vlot en accuraat afgewikkeld.
10
Cees Hulsebosch Lisse 17 dec 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Goede ervaring, service.
10
Pieter Hollenberg Roelofarendsveen 19 jun 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Afgelopen vrijdagmiddag kwam ik -zonder afspraak - langs voor 2 dingen, nl een tikkend geluid bij het optrekken en remmen, alsmede een afneembare fietsendrager die alleen door zwaargewicht boksers gedemonteerd kunnen worden. En dat ben ik niet. Beide dingen , -zowel het tikken als de afneembare fietsdrager- zijn vakkundig verholpen door Auto Heemskerk, en nog zonder kosten ook. Wat een service ! ik hoor geen getik meer en de fietsendrager kan ik nu makkelijk monteren en demonteren. Er zijn dus nog steeds bedrijven in NL waar de klant nog koning is......!
8,7
Anoniem leiden 02 mei 2019
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 8
Zoals al jaren goede service
10
Mandy van der Meer Vught 23 apr 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Geweldige service bij zowel onderhoud, reparatie, schadeherstel en aanschaf gebruikte auto. Deskundig en mega attent team. Dit is al meer dan 20 jaar hét bedrijf waar ik mijn auto(\'s) in onderhoud heb en ben zeer tevreden. Zelfs nu ik naar Brabant ben verhuisd, blijf ik graag klant bij deze zaak.
10
Petra Meijer-Touw LEIMUIDEN 19 apr 2019
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
zeer goede ervaringen
9
Anoniem 19 apr 2019
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
laden...