Xenon? Nee Philips WhiteVision!

Geef uw auto nog meer stijl met een intens wit xenoneffect

Philips WhiteVision-autolampen geven de koplampen van uw auto een intens witte xenonlook voor een optimale rijervaring in het donker. Dankzij de grotere helderheid tot 4300 K bieden WhiteVision-autolampen de perfecte combinatie tussen stijl en veiligheid.

WhiteVision-lampen zijn verkrijgbaar in H1, H3, H4, H7, H8, HB3, HB4, T4W, W5W, H11 en H6W. Maak vandaag nog een afspraak om uw koplampen te laten vervangen. TIP: laat gelijk uw accu en ruitenwissers controleren zodat u veilig het najaar ingaat!

 

Ervaar uw rit nog intenser met WhiteVision-autolampen

Een optimale rijervaring

Philips WhiteVision-koplampen presteren beter dan elke andere blauwe autolamp op de markt, zodat u in stijl kunt rijden zonder dat dit ten koste gaat van de veiligheid. De helder witte lichtbundel elimineert de duisternis direct voor een optimale rijervaring. Het langere lichtbundelpatroon met 60% meer licht zorgt ervoor dat u andere weggebruikers duidelijker kunt zien. Het verbetert de veiligheid, waardoor u meer tijd hebt om te reageren op potentiële gevaren. De ultieme upgrade voor uw koplampen.

Bovag garantie

APK-keuring nodig?

Bij Autofirst Auto Heemskerk word u snel en vakkundig geholpen.

Lees meer
Bovag garantie

Winter banden

De conditie van uw banden is belangrijker dan u denkt.

Lees meer
Bovag garantie

Mobiliteits garantie

Met de Mobiliteitsgarantie van AutoFirst bent u bij pech altijd weer snel op weg.

Lees meer
Bovag garantie

Vergeet sneeuw

Met temperaturen onder de 7 graden is nú tijd voor winterbanden!

Lees meer